کاشی و سرامیک و چسب

پارکت، کفپوش و دیوارپوش

موزاییک

درب و پنجره UPVC

دستگیره

توضیحات

نازک کاری:

- کاشی و سرامیک: کتروا با بهره گیری از ۸ کارخانه اختصاصی تولیدی ، توانسته محصولات کاشی و سرامیک در سایز و طرح های  متنوع را با طراحی و با کیفیتی بالا عرضه کند.

  • امروزه پوشش‌های مختلفی برای کف و دیوارها استفاده می‌شود اما برای انتخاب یک پوشش مناسب برای کف و دیوارهای ساختمان خود باید همه موارد را در نظر بگیرید.
    یکی دیگر از پرکاربردترین مصالحی که در ساختمان‌سازی از آن استفاده می‌شود کاشی و سرامیک است که خود انواع متعددی دارد و در قسمت‌های مختلف یک ساختمان ازجمله آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی، حیاط، پارکینگ و حتی نمای ساختمان، گلخانه و حوض‌های تزئینی کاربرد دارند.
    به طور کلی از ویژگی‌های مثبت سرامیک مقاومت فیزیکی بالا و مقاومت دربرابر یخ‌زدگی می‌باشد، یکی دیگر از ویژگی مهم آن ضدحریق بودن آن است و اینکه در برابر آتش تغییر شکل نمی‌دهد، با گذشت زمان تغییر رنگ نمی‌دهد و در برابر اشعه خورشید هم مقاوم است. کاشی و سرامیک تفاوت چندانی ندارند، لعابی که روی قسمت سخت کاشی را می‌پوشاند و شکل زیبایی به آن می‌دهد، می‌تواند از جنس‌های مختلفی باشد که اگر از سرامیک باشد به آن کاشی سرامیک یا سرامیک گفته می‌شود. البته در گذشته ابعاد کاشی‌ها هم کوچک‌تر از سرامیک بود، اما الان کاشی‌ها هم در ابعاد گوناگون و متنوعی تولید می‌شوند.
    البته سرامیک علاوه بر کاربردش در کف و نما و دیوارهای ساختمان در تولید وسایل بهداشتی و مصالح ساختمانی نظیر آجر سفال‌های تزئینی داخل و خارج، سفال‌های بام، کانال‌های فاضلابی و سفال‌های ضداسیدی نیز کاربرد دارد.
    یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از کاشی در معماری ساختمان بهداشتی بودن آن نسبت به سنگ و سیمان و سایر مصالح است و دیگر اینکه کاشی و سرامیک عایق رطوبت هم هستند.یک کاشی خوب باید به نحوی باشد که تغییرات ناگهانی درجه حرارت را بین ۲۰ تا ۱۰۰ درجه به خوبی تحمل کرده و دچار ترک در بدنه یا لعاب نشود در غیر این صورت این کاشی کیفیت مناسبی ندارد. یکی از جذابیت‌های بصری کاشی و سرامیک تنوع بی نظیر طرح و رنگ آن است که شما از این حیث حتی ممکن است دچار سردرگمی هم بشوید.
    دیوارها را برای حفظ بهداشت بیشتر و به خاطر محافظت در برابر رطوبت در آشپزخانه، محیط‌های بهداشتی، حمام و دستشویی استفاده می‌کنند، چرا که نظافت آنها هم بسیار راحت‌تر از سایر دیوارپوش‌ها می‌باشد و هزینه نگهداری را پایین می‌آورد. در کف هم به دلیل ضد سایش بودن، مقاومت حرارتی و الکتریکی بالا در آشپزخانه و سرویس‌های بهداشتی استفاده می‌شود.

- سنگ:

در عصر حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی استخراج سنگ آسان تر شده و کاربرد آن در صنعت ساختمان سازی به طور چشمگیر افزایش یافته است. سنگ ها دارای قابلیت های منحصربه فردی هستند که قابل مقایسه با سایر مصالح ساختمانی نمی باشند، شاید مهم ترین ویژگی های آن را بتوان در دوام و مقاومت بسیار بالا، جلا پذیری مطلوب، مقاومت سایشی و ضربه ای بالا، قابلیت برش و صیقل خوردن، قابلیت شستشو، ثبات رنگ، مقاومت در برابر حرارت و رطوبت، مقاومت کششی و خمشی مناسب، غیرقابل نفوذ بودن، مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی، سختی و مقاومت فشاری بالا، پایداری در برابر مواد اسیدی و قلیایی و بسیاری از موارد دیگر دانست. به طورکلی کاربرد و استفاده از سنگ ها نیز در جهت پوشش دیوار داخلی ساختمان، نماکاری، زیرسازی جاده ها، کف خیابان و پیاده رو و تزئینات مختلف می باشد. حال با توجه به این مقدمه از شما درخواست داریم با پرشین سازه همراه شده تا با انواع سنگ های ساختمانی و کاربردهای وسیع آن بیشتر آشنا شوید. این مقاله راهنمایی جامع بر انواع سنگ ساختمانی و کاربردهای آن است.

سنگ مرمریت از جمله سنگ‌های دگرگونی و بعضا رسوبی است که در پوسته زمین به وفور یافت می‌شود و از نظر کیفیت ، طرح و رنگ از تنوع بی‌نظیری برخوردار است . کشور ما نیز از این ثروت خدادادی بی بهره نمانده و حدود نیمی از معادن سنگی کشور را به خود اختصاص داده است .

در بافت این سنگ رگه‌های فسیلی زیبایی وجود دارد که در هر سنگ به شکلی خاص خودنمایی می‌کند . میزان این ناخالصی و رگه‌ها در برخی سنگ‌ها موجب زیبایی و در برخی دیگر به عنوان ضعف شناخته می‌شود.

- شیشه:

شیشه ماده ای سخت و انعطاف ناپذیر می‌باشد که ماهیت شفاف و شکننده ای دارد اما در برابر زنگ زدگی و مواد شیمیایی نظیر اسیدها و بازها مقاوم است. مواد اولیه جهت تهیه انواع شیشه سیلیس، کربنات دو سود و سنگ آهک می‌باشد. که با یکدیگر مخلوط شده و با درجه حرارت بسیار بالا ذوب می شوند و بعد از آماده شدن مخلوط شیشه، به مرحله قالب گیری و خنک شدن می‌رسند. شیشه در بخش های مختلف یک ساختمان خصوصا درب ها، دیوار، پنجره، سقف و حتی مبلمان داخلی نیز وجود دارد.

- پروفیل UPVC:

 UPVC، مخفف عبارت «Unplasticized Poly Vinyl Chloride» است. این پروفیل، نوعی از پروفیل‌های پُرکاربرد است که برای قاب پنجره‌ها معمولاً کاربرد دارد. UPVC نسبت به پروفیل آلومینیومی، ارزان‌تر و به‌صرفه‌تر است. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به قابلیت انعطاف‌پذیری بالا، تعمیر و نگهداری کم، عایق‌بودن در برابر حرارت، عدم اشتعال، مقاومت بالا و … اشاره کرد.

مواد مختلفی مانند تثبیت‌کننده‌ها، مواد ضد احتراق، کمک‌کننده‌ها، پُرکننده‌ها و همچنین رنگ‌های صنعتی در  این نوع پروفیل به کار گرفته شده است.

  • مزایای استفاده از پروفیل UPVC:

  • تنوع در رنگ‌بندی این محصول
  • صرفه‌جویی در انرژی
  • مقاوم در برابر زنگ‌زدگی
  • سبک‌بودن و قابلیت نصب سریع
  • استحکام بالا و عایق در برابر نفوذ گرد و غبار
  • غیر قابل اشتعال در برابر آتش‌سوزی
  • عدم نیاز به رنگ‌کاری یا تعمیر مجدد
  • کاهش آلودگی‌های صوتی
  • ضد آب
  • سازگار با محیط زیست

- موزاییک

موزاییک در فارسی به معنی کف پوشی است متراکم، در حقیقت یک جور بتن، که تراکم خود را یا از طریق فشار پرسی (موزاییک پرسی) یا از طریق لرزش (موزاییک ویبره‌ای) به دست می‌آورد و از ماسه، سیمان، سنگ‌دانه، پودر سنگ و آب در ابعاد و طرح‌های گوناگون تولید می‌شود. موزائیک بر اساس کاربرد آن به دو دسته موزائیک بیرونی و موزائیک داخلی تقسیم می شود. موزائیک‌ها با توجه به روش تولید و ساختمان تشکیل‌شده آن‌ها به دو دسته پرسی و ویبره از سویی، و دو دسته تک‌لایه و دولایه تقسیم‌بندی می‌گردند.